Graavisiikaa kokin tapaan, appelsiinia, fenkolia, hapankermaa Gravsik på chef’s vis, apelsin, fänkål, surgrädde Slightly salted whitefish, orange, fennel, sour cream
Graavisiikaa kokin tapaan, appelsiinia, fenkolia, hapankermaa Gravsik på chef’s vis, apelsin, fänkål, surgrädde Slightly salted whitefish, orange, fennel, sour cream
Fenkolikohokas, appelsiini-sitruunakastiketta, paahdettua vuohenjuustoa Sufflé med fänkål, apelsin-citronsås, rostad getost Fennel soufflé, orange-lemon sauce, roast goat cheese
Ilmakuivattua bresaolaa (nautaa), rucolaa, parmesaania, kapriksia, oliiviöljyä Lufttorkad bresaola (nöt), rucola, parmesan, kapris, olivolja Air dried bresaola, rucola, parmesan, capers, olive oil
Uppomuna, kermaista tryffelikastiketta, parmankinkkusipsejä Pocherat ägg, kremig tryffelsås, parmaskinka chips Poached egg, creamy truffle sauce, Parma ham crisps
Copyright @ Ravintola Trattoria Romana, Turku
Website by GabiTech Services & Consulting